E-shop Prodejny tyflopomůcek Olomouc

27. listopadu 2012

Prodejna tyflopomůcek Olomouc nabízí již dlouhá léta osobám s těžkým zrakovým postižením nejrůznější předměty denní potřeby, které jim pomáhají překonávat bariéry vzniklé v důsledku postižení zraku. Doposud jste si mohli zboží objednat buď telefonicky nebo e-mailem, popř. si jej dojít vybrat osobně.

Od této chvíle máte k výše uvedeným možnostem ještě jednu další: prohlédnout si, vybrat a objednat si zboží přes e-shop z pohodlí svého domova!

Snímek úvodní stránky e-shopu Prodejny tyflopomůcek Olomouc

Eye-T.cz připravilo e-shop na bázi systému PrestaShop a předalo jej prodejně do užívání. Jednou z nesporných výhod, kterou olomoucký zadavatel velmi oceňuje, je, že je e-shop přímo propojen s účetnickým softwarem, jejž tamější prodejna používá.

Protože se nezadržitelně blíží Vánoce, chtěli jsme, abyste služeb e-shopu mohli využít již k nákupu dárků, jimiž obdarujete své blízké. Proto byl e-shop spuštěn s tím, že drobnosti - většinou estetického rázu - budou dodělány takříkajíc "za pochodu". Stoprocentně "vypiplaný" e-shop v lednu by nikomu asi takovou radost neudělal.

Závěrem už jen, kde nový e-shop najdete: www.tyflopomucky.cz/prestashop. K témuž cíli se dostanete také přes již známý portál prodejen www.tyflopomucky.cz, poté výběrem prodejny Olomouc a potvrzením odkazu "E-shop" v levém svislém menu.

MENU

Vyhledávání