V. Valná hromada Eye-T.cz

17. července 2014

Logo Eye-T.cz

V neděli 13. července 2014 se v Úpici konala V. Valná hromada spolku Eye-T.cz, tentokráte volební. Zúčastnilo se jí přes 80 % řádně registrovaných členů, čímž byla jednoznačně splněna podmínka usnášeníschopnosti.

Účastníci zasedání nejvyššího orgánu spolku schválili revizní zprávu, zprávu o hospodaření i zprávu o činnosti spolku za uplynulé období.

V souladu s pověřením z minulého zasedání Valné hromady seznámil předseda spolku zúčastněné s aktuální situací v oblasti slaďování spolků s platným občanským zákoníkem. Bylo ujednáno, že budou postupně zahájeny nutné kroky vyplývající z daného předpisu. Celou problematiku však bude i nadále nutné sledovat.

Jak již bylo naznačeno v úvodu, jedním z důležitých bodů zasedání byla volba nových členů do orgánů spolku po uplynutí 4letého funkčního období. Účastníci Valné hromady vyjádřili svůj souhlas s dosavadní správou spolku mj. i tím, že na další funkční období opětovně zvolili předešlou revizorku hospodaření a 3 členy Výkonné rady. Na následném volebním jednání Výkonné rady byli znovu zvoleni předchozí předseda, místopředseda a pokladník.

MENU

Vyhledávání